41626357_2140140149580154_1173640847749545984_n

Отново е време за първия учебен ден. Тече трескава подготовка както в училищата, така и у дома. Преподавателите нямат търпение да посрещнат своите ученици – и нови, и вече познати. А самите те също се вълнуват от бъдещите срещи с преподаватели и съученици. И по стара традиция много от тях ще прекрачат училищния праг с цвета в ръка. Но какво е да то? Ние от Buketite.net отново сме на среща, за да помогнем, защото обичаме цветята!

Специални предложения за първия учебен ден

По случай първия учебен ден сме приготвили няколко много специални предложения, с които можете да зарадвате както преподавател, така и ученик. Първото от тях е една аранжировка, която сме кръстили тематично „На добър час“. Със свежите си сезонни цветя, тя е един прекрасен подарък за класния ръководител! Предлагаме я ексклузивно за празника, така че, ако Ви харесва, възползвайте – скоро няма да е налична!

Следващото ни предложение е чантичката от цветя „Първи учебен ден“. Особено подходяща е за първокласник или първокласничка, тъй като освен красивите цветя, които ще оставят скъп спомен за първия учебен ден на нашето дете, сме добавили и една ябълка – полезна следобедна закуска!

Два от нашите най-продавани продукти са Роза и Слънчо – класически, а едновременно с това много актуални и търсени. Те винаги са правилният избор за подарък, който да поднесем на скъп за нас преподавател. Цената им също е много достъпна, което ги прави предпочитани и за хората, които обмислят да подарят букет или цвете на повече от един човек.

Последното ни предложения за първия учебен ден е Усмивчо. Също един прекрасен избор, който е подходящ както за ученик, така и за някой жизнерадостен учител.

Национална дарителска кампания

Искаме да ви съобщим, че с радост се включваме и в една прекрасна инициатива на Асоциацията на флористите в България. В първия учебен ден – 17.09.2018 г., за всяко цвете или букет, закупено от нашите магазини, което е маркирано с този стикер, ще дарим 1 лев на „Конфедерацията за защита правата на децата“.

English »